Referencialevelek, köszönetnyilvánítások

 

„A DUNASECURITY Kft. szolgáltatásait jó színvonalon, megbízhatóan teljesíti. Szakmailag felkészült munkatársaival napi kapcsolatot alakítottunk ki, melynek során szakszerű reagálásaik és operatív végrehajtó tevékenységük emelhető ki.”

Győrössy Ferenc - igazgató

Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.


„Szerződéskötésünk óta kapcsolatunk a DUNASCEURITY Kft. vezetésével, ellenőr munkatársaival jó, tevékenységüket megelégedésünkkel végzik, ezzel hozzájárulnak üzleti eredményeinkhez.”

Volánbusz Zrt.


„Az őrzési, portaszolgálati feladatokat folyamatos munkarendben látják el a két intézményben, továbbá napi rendszerességgel végeznek rendezvénybiztosítási feladatokat a kongresszusi központunkban.

A két intézményben a napi látogatottsági létszám átlagosan 500-600 fő.”

Europa Congress Center


„A Dunasecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 2006. június 01. óta végzi az MTV Zrt. szegedi, miskolci és pécsi körzeti stúdiójának élőerős őrzési feladatait. A stúdiókban szolgálatot teljesítő vagyonőrök a megbízási szerződésben meghatározottak szerint jó szinten látják el a feladataikat. A helyi munkatársak, valamint a DUNASECURITY Kft. vezetői és vagyonőrei közötti kapcsolat jó, kiegyensúlyozott. A vagyonőrök munkájukkal nagyban hozzájárulnak a stúdiók biztonságos, nyugodt működéséhez.”

Kléber Tamás - MTV Biztonsági Szolgálat vezetője

Magyar Televízió Zrt.


„A Dunasecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. Megbízási szerződés alapján 2008. február 24-től kezdte meg az Alba Airport Kft. tulajdonában lévő Börgönd-i volt katonai reptér őrzését.

A cég a szolgáltatását a szerződésnek megfelelően látja el. Kapcsolatunk a vállalkozással jó.”

Dr. Tóth Ferenc - ügyvezető igazgató

Alba Airport Kft.


„A budapesti ügyfélszolgálati irodánkban ügyfél eligazító és őrzési tevékenységet végeztek. A szolgáltatásaik később kibővültek a pénz- és értékszállítással, valamint a takarítási feladatokkal.

Az általuk őrzött és takarított objektumaink nagysága ca.: 6.000 m2

Szerződéskötésünk óta kapcsolatunk a biztonsági személyzettel és munkatársaikkal jó, tevékenységüket megelégedésünkkel, a szerződésnek megfelelően végeztek, ezzel biztosították zavartalan munkavégzésünket, hozzájárultak üzleti eredményeinkhez.”

Aleksandra Banovic - Beszerzési és logisztikai igazgató

UPC Magyarország Kft.


„A SAGEM Magyarország Elektronikai Kft. 2003 októberében kötött megbízási szerződést a DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.-vel komplett szolgáltatásra, mely tartalmazza az irodaépület őrzését, a recepciós szolgálat ellátását, a takarítást, valamint a tűz- és munkavédelmi tevékenységet.

A DUNASECURITY Kft. személy- és vagyonőrei, munkatársai a szerződésünknek megfelelően pontosan végzik a szolgáltatásaikat.”

Dubi Zoltán - ügyvezető igazgató

SAGEM Magyarország Elektronikai Kft.


„Őrzési tevékenységükkel cégünk vezetése elégedett, ennek jele az is, hogy az elmúlt évek során a részükre őrzésre átadott üzletek száma folyamatosan gyarapodott.”

Regis Borius - értékesítési igazgató

PROFI Magyarország Rt.


„A vállalt feladatokat maradéktalanul, nagy szakmai hozzáértéssel végzik, a szolgálat ellátásánál rendkívüli esemény nem történt.”

DR. Tass Bálin - aljegyző

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal


„Szerződéskötésünk óta a DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. őrzési és hozzá kapcsolódó tevékenységével kapcsolatban kifogás, probléma nem merült fel.”

PARMALAT Hungária Kft.


„Szerződéskötésünk óta eltelt időszakban a DUNASECURITY Kft. minden vállalt feladatát a pontosság, a szakszerűség jellemezte. Nálunk szolgálatot teljesítő munkatársaik megbízhatóak, jól felkészültek és lelkiismeretesen végzik vagyonvédelmi munkájukat.”

Schopper János - ügyvezető igazgató

LEOGANG Kft.


„A szolgáltatás keretében a Dunasecurity látta el a SPORT1 irodahelyiségeinek, valamint televízió-stúdiójának őrzését, a recepciós feladatokat, biztosította a futárszolgálatot (pénzszállítmányok, banki dokumentumok, postai küldemények), valamint végezte a teljes terület napi, ügyeleti és nagytakarítását.

Tevékenységük során messzemenően betartották a tevékenységükre vonatkozó szigorú szakmai előírásokat, valamint kitűnően alkalmazkodtak vállalatunk speciális igényeihez és a helyi sajátosságokhoz.

Felkészült munkatársaikat elsősorban a korrektség, a hatékony munkavégzés, a kitűnő kommunikáció, valamint a vevőorientált magatartás jellemezte.

Szívesen ajánlom tehát a Dunasecurity Kft. szolgáltatásait olyan ügyfelek részére, akik fontosnak tartják a személyi és vagyonbiztonságot, s mindezt egy szakmailag felkészült, kedvező működési feltételeket és felelősségteljes tevékenységet végző partnerrel kívánják megvalósítani.”

Márton Andrea - személyügyi igazgató

SPORT1 TV Műsorszolgáltató Rt.„Szeretnénk megköszönni szíves támogatásukat, mellyel hozzájárultak az idei VISEGRÁDI NEMZETKÖZI PALOTAJÁTÉKOK rendezvénysorozat létrejöttében.

Nagy örömünkre szolgált, hogy partnerek lehettünk egy ilyen országos szintű, kiemelt rendezvényyen, melynek fényét az Önök közreműködése még tovább emelte.”

Nagy István - ügyvezető igazgató


„A Megbízott szolgálatai az elmúlt években feladataikat jól látták el, tevékenységükkel szemben kifogás nem merült fel. Munkájukkal nagy mértékben elősegítették az Rt. vagyonvédelmi és rendtartási céljainak teljesítését.”

Szilágyi Sándor - vezérigazgató

MÁTRA MALOM Gabonaforgalmi és Malomipari Rt.


„(…) az elvégzett feladatokat magas színvonalúan, problémamentesen végzik.

Elvégzett munkájuk mind az ANTSZ, mind az ISO előírásainak is megfelelnek.”

Domoszlai Károlyné - műszaki gondnok

HUNGUEST HOTELS Rt.


„A szolgálatuk ellátása közben határozott fellépésről, az előírások szerinti intézkedésekről meggyőződtünk az őrszolgálatok ellenőrzése során.”

Dulovics Béla - védelmi vezető

MOL Magyar Olaj és Gázipari Rt.


„(…), az együttműködés alatt 450-500 kamiont kísértek.

Rendkívüli esemény nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

Az együttműködést mindvégig megbízhatóság, korrektség jellemezte, munkájukkal Társaságunk teljes mértékben elégedett volt.”

Vértes Miklós - védelmi vezető

Medimpex Kereskedelmi Rt.


„Köszönjük az együttműködést, köszönjük az Önök támogatását, alkotói részvételüket az ország legnagyobb közéleti kirándulásának létrehozásában.”

„A rendezvényeken mindig jelen voltak az írott, illetve elektronikus sajtó képviselői, akik élő közvetítést adtak, vagy felvételeket készítettek és riportokat készítettek az eseményekről.

Munkájukat mindig az elvárásoknak megfelelően, pontosan, kulturáltan, nagy szakmai tudással végezték.

Ennek is köszönhető, hogy munkakapcsolatunk ilyen tartós.”

Dr. Enyedi Nagy Mihály - médiaszakértő

ENAMIKÉ Kft. - Médiahajó rendezvény


„A biztonsági szolgálat végzi a portaszolgálati feladatokat, ezen belül a személy és gépjármű be és kileptetést, valamint a telephely területének kutyás járőrrel való felügyeletét az esti, éjszakai órákban.

Szerződéskötésünk óta kapcsolatunk a biztonsági szolgálat munkatársaival jó, tevékenységüket megelégedésünkkel végzik.

Az általuk őrzött objektumok összterülete: 6500 m2 + 15000 m2 telek”

Urbán Gergely - ügyvezető igazgató

Yorkshire Fittings Gyártó Kft.


„A KFT. vezetőségével a kapcsolat mindégig kifogástalan volt. A működésből adódó ad-hoc jellegű kéréseket teljesítették. A kutyás őrzés színvonala jónak minősíthető.

A pénzt- és értékszállítást mindig időre teljesítették, hiányosság soha nem merült fel, így kiválónak értékelhető.”

Petrovicsné Cseh Lujza - személyügyi igazgató

Országos Onkológiai Intézet


„(…) Szent István téri „Nyári Szimfonikusok Fesztiválja a Bazilikánál” 6 estéből álló rendezvénysorozatban való közreműködését cégüknek és Önnek is megelégedésünket kifejezve megköszönjük (…)”

Bán Teodóra - ügyvezető igazgató

V.I.P. Arts Management Kft. - BUDAFEST


„Ezúton szeretnénk gratulálni az Operabálon végzett munkájukhoz, melynek kapcsán az Operabál teljes biztonsági feladatkörét ellátták, mely a külső és belső biztosítás, továbbá a Köztársasági Őrezreddel való kapcsolattartás és szerződéskötést is magába foglalta.”

Maráczi Ákos - ügyvezető igazgató

Boavi Kft. - Operabál Szervező Iroda


„Támogatásukkal lehetőséget biztosítottak arra, hogy versenyeinket magas színvonalon rendezzük meg és a résztvevők tudását értékes díjakkal jutalmazzuk.

Köszönjük, hogy támogatásával Önök is részt vettek bűnmegelőzési munkánkban és elősegítették megelőzési tevékenységünk mind nagyobb körben történő megvalósítását.”

Dr. Hangyási Sándor r. ezredes - kapitányságvezető

BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság


„Cégünk múzeumi és kiállítási tárgyak csomagolásával és szállításával foglalkozik.

A szállításra tárgyak igen nagy – felbecsülhetetlen – értékűek. Több mint egy évtizedes működésünk alatt gyakran előfordul, hogy a szállítmány tulajdonosai kérik a szállítmány fegyveres kíséretét és őrzését. Ilyen esetekben fordultunk a Dunasecurity Kft.-hez. A cég készséggel állt rendelkezésünkre és a kijelölt feladatot pontosan, szakszerűen és elfogadható áron végezte el.

Közreműködésükért ezúton is köszönetet mondunk és a jövőben is számítunk munkájukra.”

Szegő Pál - ügyvezető

Múzeum Szerviz Kft.

LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.