Minőségpolitikánk

 

Célunk: Folyamatosan magas színvonalú, szakszerű, hatékony, a jogszabályoknak megfelelő vagyonvédelmi szolgáltatás nyújtása és annak folyamatos fejlesztése a piaci és a vevői követelményekkel összhangban, a megbízó elégedettségét, biztonságát és feltétlen bizalmát középpontba állítva.

Minőségpolitikánk a következő célokat és feladatokat határozza meg:

  • Megbízóink bizalmának elnyerése jó hírnevünkkel, szolgáltatásunk színvonalával, minőségével, megbízhatóságával.

  • Dokumentációs rendszerünk folyamatos fejlesztése a Megbízói igények és feladatok tükrében, a nyomonkövethetőségnek megfelelve.

  • Beszállítóinktól, alvállalkozóinktól, munkatársainktól elvárjuk, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások és termékek megbízhatók, jó minőségűek legyenek, illeszkedjenek a Dunasecurity Kft. minőségirányítási rendszeréhez. A Kft. ennek érdekében beszállítóit, alvállalkozóit, munkatársait folyamatosan felügyeli, értékeli, és csak a meghatározott minőségű munkát, végzőket foglalkoztatja.

  • Folyamatos fejlődés érdekében a folyamatainkban feltárt gyenge pontok korrigálása, megszüntetése, és a korszerű technika alkalmazása.

  • Munkatársaink rendszeres képzése, törvények és egyéb szabályozók ismeretének frissítése, esettanulmányok ismertetése az adódó új igényeknek megfelelően.

  • Megfelelő szintű, rendszerességű kapcsolattartás a Megbízóval a biztonság, és a bizalom megőrzése érdekében.

Ezen folyamatok érdekében a következőket tettük:

Rendelkezünk a következő engedélyekkel, tagságokkal:

  • „NATO beszállításra alkalmas” minősítés

  • „Minősített NATO beszállításra alkalmas” minősítés

  • Nemzeti Biztonsági Felügyelet által kiadott " NATO TITKOS" szintű Telephely Biztonsági Tanúsítvány

  • tagság a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarában, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamarában, és Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozatában

A Dunasecurity Kft. vezetése elkötelezett a feladatok végrehajtását illetően és biztosítja ehhez a szükséges erőforrásokat, egyben elvárja beszállítóitól, alvállalkozóitól, munkatársaitól, hogy azonosuljon minőségpolitikai céljaival, megismerje, megértse és alkalmazza a Dunasecurity Kft. minőségirányítási rendszerének előírásait, saját tevékenységével járuljon hozzá a Dunasecurity Kft. szakmai színvonalának növeléséhez, annak megtartásához, és a piaci sikereinek eléréséhez.

LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.