Pénz- és értékszállítás

 

A Dunasecurity Kft. pénzszállítási rendszere optimális mértékben ötvözi a gazdaságosság és a biztonság szempontjait. A biztonságot a speciális VW Transporter típusú, C3SF minősítésű páncélozott szállító járművek és a kiképzett személyzet garantálja.

A pénz- és értékszállító kollégáink rendelkeznek az MSZ 20300 EN szabvány által támasztott követelményű képzéssel is, amelyet már 2003-ban megszereztek. Ezen a területen dolgozó kollégáink nagy megbízhatósággal, káresemény nélküli, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a Dunasecurity Kft.-nél. Pénz- és értékszállítási munkáink során nagy biztonságot, és precíz ügyintézést garantálnak az erre a területre kidolgozott ISO 9001:2008 dokumentációs rendszerbe tartozó nyomtatványaink használatával. Pénz és értékszállító gépjárműveink szolgálat közben folyamatos rádió és GPRS kapcsolatot tartanak a központi ügyeletünkkel, amely nem csak megfelelő biztonságot jelent, hanem gyorsan és rugalmasan tudnak reagálni az azonnali, rendkívüli szállítási igényekre. A biztonsági személyzet a kísérő járművön vagy a szállító gépjárművön foglal helyet. Külön igény esetén nagy teljesítményű személygépjárművel állunk Megbízóink rendelkezésére. Vállaljuk továbbá szállítmányok GPS/GPRS-szel történő figyelését, távfelügyeletét.

Igény esetén pénzszámlálási, pénzfeldolgozási megbízásokat is el tudunk végezni, mivel rendelkezünk a feladat végrehajtásához szükséges tapasztalatokkal, illetve technikai háttérrel. A pénzszállítói csoportunk által beszállított készpénzt tételesen megszámoljuk, amit a belső előírásainknak és a Megbízó elvárásainak megfelelően minden esetben dokumentálunk. A számlálás eredményéről a Megrendelőt az általa megkívánt módon tájékoztatjuk. A feldolgozott pénzt – igény szerint – a cégünk központjában kialakított pénz- és értéktárolásra alkalmas trezorteremben tároljuk, illetve a Megbízó által megjelölt pénzintézetben befizetjük.

LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.