Jegy- és bérletellenőrzés

 

A Dunasecurity Kft. és a Volánbusz Zrt. között létrejött szerződés alapján cégünk Gödöllő, Monor, Cegléd, valamint Budapest – Stadionok szolgáltatási területén végez jegy- és bérletellenőrzést, és kasszarovancsot az érvényben lévő utasítások, rendeletek alapján.

Tevékenységünk magába foglalja az egyes járatokon előforduló hiányosságok, rendellenességek, és esetleges visszaélések feltárását, az észlelt cselekmény pontos, és részletes dokumentálását, indokolt esetben pót- és viteldíj kiszabását. A járatokon történt intézkedéseken kívül ügyfélszolgálati irodát üzemeltetünk, amelyen keresztül postai és személyes megkeresések kezelését, elbírálását végezzük munkanapokon. A korábban kiszabott pót- és viteldíjakat elmaradt befizetések esetén a kintlévőség kezelő csoportunk koordinálja, amely során személyes és felszólító leveles megkeresések útján érvényesítjük Megbízónk elvárásait.

Tevékenységünk hatékonysága érdekében szigorú és rendszerezett adminisztratív hátteret tartunk fent, amelyet kizárólag ezzel a területtel foglalkozó munkatársaink kezelnek. Ellenőrzési feladatainkat gépkocsis, és gyalogos ellenőri egységekkel hajtjuk végre, a feladat, a térség, és cél határozzák meg, hogy melyik taktikai formát alkalmazzuk, de mindig azt tartjuk szem előtt az egyes taktikák alkalmazásánál, hogy az a lehető legnagyobb arányban támogassa a Volánbusz Zrt. elvárásait, és természetesen a saját magunknak felállított minőségi munkavégzést.


Ügyfélszolgálati iroda:
1024 Budapest, Rózsahegy u. 8-10.
Telefon/Fax: 00 36 1 212 5536
Levelezési cím: 1393 Budapest, Pf. 312.
Ügyfélfogadási idő: Munkanapokon 08:00 – 15:30

LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.