Élőerős vagyonvédelem

 

Cégünk bármilyen objektum őrzését el tudja látni, az igényeknek megfelelő biztonsági szintet nyújtva. Ide értendők a pénzintézetek épületeinek, egyéb ingatlanainak őrzése, vagy bármilyen gazdasági egység telepeinek, üzemeinek, raktárainak, irodaházainak, valamint a lakossági szolgáltatások körébe tartozó objektumok őrzése.

A különböző objektumok őrzésének, biztonságának szintjét mindig partnereinkkel együtt, közösen határozzuk meg. Cégünk szakemberei valamennyi esetben - a helyszíni szemlét követően - Szolgálati Utasítást készítenek az adott objektumra, amely részletesen tartalmazza az őrzendő területre vonatkozó összes lényeges információt, a felállítandó biztonsági szolgálatra vonatkozó adatokat, valamint az őrszolgálat során szükséges, vagy szükségessé váló valamennyi intézkedés szigorú rendjét, megjelölve a szolgálat jogosítványait.

Az élőerős őrzés mellett vagyonvédelmi technikai rendszerek telepítése, működtetése és beérkező jelzés fogadása tevékenységi körünkbe tartozik.

A Megbízónk igénye alapján az általunk őrzött objektumokban saját költségünkön járőr ellenőrző rendszert (Winadél, Checkingsystem ) telepítünk és üzemeltetünk .Az őrzött objektumokban az ellenőrzés technikai hátterét az ADÉL-16 őrjárat ellenőrző órák biztosítják, amelyek adatai rendszeres kiolvasásra, kiértékelésre kerülnek. A Megbízó objektuma jellegétől, biztonsági igényeitől és előírásaitól függően szolgálati kutyás vagy maroklőfegyverrel ellátott őröket alkalmazunk. Irodaházakban a Megbízó igényének megfelelő idegen nyelvet beszélő recepciós szolgálatot biztosítunk.

LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.