ÉLŐERŐS VAGYONVÉDELEM

 

Cégünk bármilyen objektum őrzését el tudja látni, az igényeknek megfelelő biztonsági szintet nyújtva. Ide értendők a pénzintézetek épületeinek, egyéb ingatlanainak őrzése, vagy bármilyen gazdasági egység telepeinek, üzemeinek, raktárainak, irodaházainak, valamint a lakossági szolgáltatások körébe tartozó objektumok őrzése.

Bővebben...

PÉNZ - ÉS ÉRTÉKSZÁLLÍTÁS

 

A Dunasecurity Kft. pénzszállítási rendszere optimális mértékben ötvözi a gazdaságosság és a biztonság szempontjait. A biztonságot a speciális VW Transporter típusú, C3SF minősítésű páncélozott szállító járművek és a kiképzett személyzet garantálja.

Bővebben...

RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

 

Ezen szolgáltatásunk teljesítése csak a Megbízóval való szoros együttműködéssel valósítható meg, ugyanis különleges jogokkal és kötelességekkel ruházhatja fel a rendezvény biztosítását végző szolgálatot.

Bővebben...

Rólunk

SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTONSÁG - 23 év tapasztalatával

Fennállásának huszonharmadik évfordulóját idén ünneplő Dunasecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Megalakulása óta komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.

A Dunasecurity Kft. korszerű technikai eszközökkel, kiképzett és jól felszerelt személy- és vagyonőrökkel, illetve személyzettel rendelkezik. Állományunkat rendszeresen tovább képezzük, hogy folyamatosan megfeleljenek a kor és a Megbízók új elvárásainak, a változó jogszabályi feltételeknek.

Budapesti központunkban folyamatos ügyeleti szolgálat működik, mely a Megbízóink részére éjjel, nappal rendelkezésére áll. Az esetleges észrevételeket, igényeket, eseményeket telefonon, faxon, e-mailben, vagy személyesen is el lehet juttatni az ügyeleti ellenőrök részére.

Kollegáink munkavégzésének ellenőrzése rendszeresen és különböző napszakokban történik. A gyakori ellenőrzések nem csak jól szolgálják a vállalt kötelezettségek kontrolállását, hanem lehetőséget biztosítanak a Megbízókkal való folyamatos személyes kapcsolattartásra is. Az ellenőrzéseket társaságunk vezetői és független munkatársak végzik.

A Dunasecurity Kft. a 22/2006.(IV.25) BM. rendeletben előírtaknak teljes mértékben megfelel, rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges összes engedéllyel és feltétellel.

Társaságunk a vagyonvédelmi szolgáltatásaiért az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-nél vezetett általános és szakmai felelősség biztosítás alapján felelősséget vállal. Biztosítási értékhatáraink 100 millió Ft / év és 25 millió Ft / eset.

Bővebben Rólunk

Csatlakozzon hozzánk

 

Amennyiben szeretne a Dunasecurity Kft.-nél dolgozni, küldje el nekünk fényképes önéletrajzát az Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. e-mail címre.


LoginDUNASECURITY
Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1024 Bp. Ady Endre u. 1.
Levcím: 1393 Bp. Pf. 312.
Tel.: 06-(1)-212-55-36
E-mail: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.